Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Félek randizni vele és nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek randizni vele és nem tudom miért!?

Figyelt kérdés
Egy fiúval beszélek facebookon mar egy jo idelye és már hivott randizni de én elutasitottam és már szégyelellem ujból elutasítani. Tök jófej fiú, rengeteget bészélük es jol néz ki. Nem tudom miért szégyelek vele kimenni. Ti jártatok már igy? 17 L

2016. jan. 3. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ne is utasítsd el! Úgy látszik, gátlásos típus vagy, de majd hamar feloldódsz, ha tényleg jó fej!
2016. jan. 3. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Van egy ötletem. Szerintem te igazából a helyesírásod miatt szégyelled magad. Remélem segítettem. :D Nem kell hálálkodni..
2016. jan. 3. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Most ha te nem tudod, hogy miért szégyelled, akkor mi honnan tudhatnánk?

A kérdésedet is megválaszolom akkor már: nem hiszem, hogy rajtad kívül vannak ilyenek.

Ha csúnya akkor megértem, de ha jól néz ki akkor mi itt a gond?..

2016. jan. 3. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
2es ezen jót derültem :D Feldobtad az estém de le is esett :(
2016. jan. 3. 20:20
 5/5 >_< ***** válasza:

Na tűnés randizni! :D

Nem viccelek, ha kifogtál magadnak egy ilyen jó srácot akkor semmi más dolgod csak elmenni vele, és oldódni fog a hangulat hidd el. Ha egyszer jobban megismered, nagyon hamar megnő az önbizalmad körülötte és majd röhögtök azon hogy nem merted megközelíteni :)

Esetleg beszéld át baráttal/barátnővel a dolgot, az segíthet valamennyit, kérhetsz tőle tanácsokat hogy hogyan közelítsd meg.

2016. jan. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!