Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félek randizni/találkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek randizni/találkozni a kiszemelttel?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Már sokadjára áll fenn a probléma, de még csak most jutottam el odáig, hogy felismerjem.

Általában élőben egyáltalán nem megy a csajozás, ezért mindig olyan csajt "választok", akivel nem találkozom gyakran (vagy normális esetben akár soha), és facebookon kezdek el velem dumálni.

Ez gáz, de még mindig jobb, mintha olyan csajjal kezdenék el facebookon dumálni, akivel mindennap találkozom...

Nos, ha ne'adjIsten bejövök a csajnak, akkor ugye randira kell hívnom, de NEM MEREM! Vagyis, NEM MEREK RANDIZNI. Elhívni semmibe nincs, 3 billentyű és kész, de múltkor is ez volt, dumálgattam egy csajjal, és el kellett hívnom, vagyis kb. már elég erős utalást tett rá, hogy találkozzunk, belementem, de imádkoztam, hogy mondja le (szerencsére végül eső miatt lefújtuk).

Pedig jó csaj volt, de buktam, mert gyökér vagyok.

Attól félek, hogy nem tudunk miről beszélgetni.

Mivel nagyon csendes vagyok és igazából végiggondolva nincs is vicces/érdekes sztorim...

Szóval, hogyha nem is lenne kínos csend, 100%, hogy nem élvezném a randit.

Most is van egy csaj, legkésőbb jövőhét pénteken már illene elhívnom, de féleeeeeeeeeeeeeeek.

Mit tegyek?

2015. jan. 9. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Növessz péniszt édes! Te vagy a fiú elvileg... :*
2015. jan. 9. 16:06
 2/6 BingoUniti válasza:
Velem is ez volt , de nagyon megérte . Viszont én valentin napkor hívtam el és az rosszabb volt . remegtem , minden bajom volt , 1 óráig álltam a ház előtt hogy be csöngessek vagy ne :DD . Erőt kell venni magadon másképp nem lesz belőle semmi . Beszélgetni bármiről lehet , hobbi , család , tanulás , aztán vagy te vagy ő kezdi el rendesen mondani , te becsatlakozol , és máris jó . És ha beindul akkor sínen vagy :)
2015. jan. 9. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 valentin napon? Legalább egyből a templomba hívtad? :)
2015. jan. 9. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt.Neten jól elbeszélgettünk,de mikor oda jutottunk,hogy találkozni kell,féltem.Nem vagyok beszédes típus,legalább is idő kell míg megnyílok egy " ismeretlen" ember előtt.Viszont mikor találkozásra került a sor meglepődtem,hogy úgy eltudtunk beszélgetni mintha ezer éve ismernénk egymást.

Hívd el,és ne félj..Szerintem ha a lány észreveszi a kínos csöndet akkor úgyis mondani fog valamit,vagy mondj Te valamit..Ha állandóan ettől fogsz félni soha nem lesz barátnőd.

2015. jan. 9. 16:25
 5/6 BingoUniti válasza:
#3 :) nem behívott és beszélgettünk majd elmentem . Viszont az apja nem nagyon csípett xD
2015. jan. 9. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
válassz olyan programot a randira, ahol csináltok valamit, nem csak ültök egymással szemben és beszélgettek. valami aktív programot! (pl. kiszabadulós játék, kaland park, de már a biliárdozás is jó kezdet, mert ott is a csevej fele elmegy azzal, hogy jaj de útban van az a golyó, jobb szeretek a csíkossal lenni, de görbe ez a dákó, blablabla
2015. jan. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!