Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy végre tudjunk találkozni?
"Ismerkedem" valakivel pár hete. Igazából még nem igazi ismerkedés mert eddig neten beszéltünk csak, illetve élőben akkor amikor megismertem, de azóta is csak neten. Rendesnek tűnik, normális, stb. A gond az, hogy amióta beszélgetünk ő mondja, hogy reméli találkozunk és mindig abban maradunk, hogy majd jövőhéten. De ezzel ennyi... Kicsit kezdem unni már ezt a tervezünk de semmi nem lesz belőle dolgot. :S Sokat dolgozik, megértem, de ha már most nem bírunk találkozni nem tudom hogyan maradna életben az egész. Szerintetek mit tegyeK?
21L
Kedves 1. válaszoló.
Ne haragudj, de én mindenáron vele szeretnék találkozni. :) Csak idegesít, hogy soha nem ér rá...
Ja igen azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a hétvégék meg nekem nem jók... Mondjuk volt amikor neki sem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!