Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennetek a távkapcsolatba, ha?
Tudnánk heti háromszor találkozni. Egyszer hétköznap, és hétvégén is, ha ráérünk.
Szerintetek így fenn lehetne tartani?:)
Két oranyira lakik tőlem, de ingyen utazok, illetve van egy város ami mindkettőnknek közel van.
Persze,nekem is távkapcsolatom van csak mi hónaponta egyszer találkozunk..mert annyira nincs időnk,mellesleg három óra a kocsiút,de szerintem ha megtudjátok oldani és nagyon szeretitek egymást akkor semmi akadálya.
15/L
3 as vagyok, nem nagyzolni akartam, meg leszólni a kérdezőt, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem kell együtt lakni ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön. kommunikáció, bizalom és türelem kérdése az egész. meg persze hogy alkalmas-e rá az ember. sok mindenkitől hallom hogy ők nem tudnák azt csinálni amit én. én azt mondom nem tudnám azt csinálni, mint az a lány aki most ment ki Amerikába :D
de het 3 találkozással szerintem simán kivitelezhető, nekem pl kényelmes is lenne mert sok idő kell magamra (introvertált vagyok). de kinek mi. remélem fent tudjátok majd tartani a kapcsolatotokat :)
Ez miért is távkapcsolat?! :D
Köztünk 1000km volt (13 óra út).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!