Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít nálatok a távolság? Belemennétek egy távkapcsolatba?
A 2. válaszát osztom. Ez úgy kb. utoljára egyetem alatt működhet. Nincs meg a varázsa, hogy este összefutunk egy vacsorára, sétálni egyet, megiszunk egy forró csokit. Nekem ezek a spontán találkák meg kellenek.
Totálisan kimarad a személyes ismerkedés is, ismeretlenek lesznek a mozdulatai, a szokásai, a mozgása, az illata, hisz csak a hangját hallom meg olvasom, amit ír. Tök értelmetlen. Bocs, ha ezzel valakit megbántok, de nekem az ilyen nem kapcsolat. Látnám kb. hétvégente, amiből az idő nagy része utazással telik és emellett senki/senki másra így nem maradna időm gyakorlatilag. Úgyhogy ez nálam számít és egyben nem téma.
Kettes vagyok :) Pacsi hármas :) Igen, én is ezekre gondoltam.
Mondok egy példát: két külföldi ismerős, "együtt vannak." Az egyik Németországban él, a másik Angliában. És össze akarnak házasodni. Szerintetek?
Annyira nincs ennek semmi, de semmi alapja. Az, hogy "tegnap este is 3 órát át videóchateltünk" nem olyan, mint tényleg együtt lenni, egy légtérben és úgy beszélgetni. Egyszerűen más. Netes "kapcsolatra" nem lehet alapozni. De lehet túl "régi iskolás" vagyok xD
Egészségükre :D Aztán majd jól meglepődnek, mikor oda kerül a sor, hogy összebútorozzanak és tényleg elkezdik megismerni a másikat.
Nekem sis volt ismerős pár, akik Budapesten illetve Romániában voltak helyileg, minden este órákig videóchat, kb. a 4. személyes találka után úgy összevesztek, hogy szétmentek. Kb, a fél életemet online töltöttem, beszélgettem-ismerkedtem emberekkel, lettek barátok, párkapcsolatok belőle, de mindig, MINDIG más volt az a személy élőben, mint online. Leginkább a kisugárzást egyszerűen semmi nem adja vissza. Szóval ennyit a távkapcsolatról. Max akkro fér el rövid távon, ha a másik közelebb tud költözni, de azt sem miattam, hanem maga miatt.
úr isten a 200Km az világvége távolság neee ááá :XDDDD
Akár mikor el tudsz ugrani autóval nem tudom mit kell így reagálni...mai világban 200km az annyi mint régen 10 gyalog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!