Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Álltalában miért mentek bele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álltalában miért mentek bele egy távkapcsolatba vagy egyáltalán belemennétek-e?

Figyelt kérdés

Ha belementek akkor hogyan bírjátok a másik nélkül? Én 1héten egyszer talalkozok a párommal de én ezt így alig bírom és belegondoltam hogy vannak olyanok is akik még több időközönként találkoznak. Kérdések a távkapcsolattal kapcsolatba: hogyan alakult ki köztetek a távkapcsolat ezt úgy értem hogy hogyan ismerkedtetek meg?

-Amikor belementetek akkor belegondoltatok hogy mennyire fog hiányozni a másik?

-Hogyan bírjátok a másik nélkül? (Itt többségben a gyengébb idegzetűek/érzelműekre gondolok)

-A szüleitek/gondviselőitek hogyan fogadták a dolgot?

Ha valakinek van kedve barátkozni akkor írjatok. A nyaram az elég unalmas ezértz irtam ezt is ide.

A kérdésre értelmes válaszokat kérnék. Bármely korosztály válasza érdekel, a korotokat legyetek szivesek odaírni.

L

2017. júl. 20. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem volt ilyen még hogy távkapcsolat remélem sosem lesz mert én nem vagyok hajlandó ilyenre. Persze akart valaki de én lemondtam erről. Én állandó és közelebbire . És van kedvem beszélni , írhatsz nyugodtan. 18\F.
2017. júl. 20. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért mentem bele a távkapcsolatba, mert már azelőtt szerettem, hogy elköltöztünk, és reménykedtem, hogy újra összehoz minket a sors. Igen, belegondoltunk, hogy mennyire fog hiányozni a másik, de azért így webkamerával meg telefonnal biztos, hogy milliószor könnyebb dolgunk volt mint mondjuk hasonló körülmények között egy párnak húsz-harminc évvel ezelőtt. A szüleim szkeptikusak voltak, és fél év után be is igazolódott a félelmük: a barátnőm feladta és megcsalt. És itt értünk oda, hogy hogyan bírtuk egymás nélkül. Én viszonylag jól, persze nagyon hiányzott, de elég volt arra gondolnom, hogy még két hét és találkozunk, és máris könnyebb volt. Amint a mellékelt ábra mutatja, neki nem ment. Mindegy, vége lett, továbbléptem.

Amúgy nyugodtan írja, ha gondolod, szívesen beszélgetek :) 19/f

2017. júl. 20. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt olyan hogy ismerkedtem egy sráccal aki messze lakott, de aztán közösen döntöttünk úgy hogy hiába ül be a kocsiba és bármikor jön hozzám, ez így egyszerűen nem tud működni. Szerintem mindkét félnek többre van szüksége mint egy heti egyszeri alkalom, a chat és a telefon pedig nem valós kapcsolat. Úgyhogy nem mennék bele:) 18/l
2017. júl. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!