Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin kötelező a csók?
Nemsokára moziba megyek egy fiúval, még sose voltam randin és félek hogy mi lesz. Barátaim rendesen paráztatnak, hogy tutira meg fog csókolni, de én még nem szeretnék vele csókolózni. Mindenképpen meg fog csókolni? mit tegyek, hogy ne tegye? Már lassan ott tartok, hogy lemondom, annyira ideges vagyok. Szimpatikus a fiú, de nagyon félek és még nem érzem magam készen erre...
16/l
Egyáltalán nem kötelező.
(De amúgy első randin moziba menni elég gázos, legközelebb olyan helyre menjetek ahol többet tudtok beszélgetni.)
Nem kötelező semmi, amit nem akarsz. De a végén valószínűleg meg fog próbálkozni vele.
Mondd el neki, hogy te lassan haladós típus vagy, például nem szoktál első randin csókolózni.
első randin a mozi valóban nem szerencsés program, jobb lenne egy séta és beszélgetés, ismerkedés. Ha a pasi ezt javasolta akkor nem lehet tapasztalt, vagy már ismertétek egymást.
A csók nem kötelező és semmi sem kötelező amit nem akarsz ezt azért tartsd észben. nem baj ha van de csak akkor legyen ha te is szeretnéd. 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!