Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randin "kötelező" a csók ha látszólag kölcsönös a szimpátia? Mit gondoltok ha nem csókol meg titeket a az adott pasi?
Én elsőn nem akartam, a második elég viccesre sikeredett és nem került rá sor, viszont a harmadikon mindenképp kell! Vagyis én így érzem, kinek mi. :)
Ha tudom hogy tetszem neki és már az elsőn próbálta, ha úgy alakul, erősen jelzek neki. :D
16/l
Szerintem az elsőn még nem kéne :)
Leghamarabb a másodikon ;)
Dehogy kötelező. Akik ilyen "szabályok" szerint randizgatnak, később is mindent előre el fognak tervezni?
Mi a 6. találkozásunkkor csókolóztunk először, pedig 18 évesek voltunk, és volt már a szobámban is előtte a srác. Azóta is együtt vagyunk, 11 hónapja, szóval nem ezen múlik...
Más módon is lehet érzékeltetni, hogy tetszik neked a lány. Apró érintések, simogatások, mosolyok, a szemébe nézel, bókolsz, stb. Ebből lejön neki, hogy tetszik neked, de nem kell elsietni.
Persze ha olyan a pillanat, és mindketten akarjátok, mehet az első randin is a csók, de semmiképpen sem kötelező.
bocsi, akk átfogalmazom :D
lányok, kölcsönös szimpátia esetén elvárjátok h megcsókoljanak titeket az első randin?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!