Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg így működtök?
Figyelt kérdés
Lattam egy videot miszerint a fiuknak csak nagyon kevese szolitja le a lanyt aki tetszik neki, a tobbseg viszont nagyon sokaig var a megfelelo pillanatra (ami aztan vagy eljon vagy nem). Ha tetszik nektek valaki milyen esellyel mentek oda elhivni valahova vagy dumalni? Felenkek vagytok?2017. nov. 11. 09:12
1/6 anonim válasza:
Emberfüggő. Ha osztályon belüli a csaj, akkor oda mernek menni és hozzászólni. Ha suliból ismeri, vagy utcáról, akkor már alig mernek odamenni. Ilyenkor jól jöhet a Face.
Magamból kiindulva nem biztos, hogy odamennék ismeretlen csajokhoz dumálni. Barátnőmmel ismertük egymást látásból/hallásból. Köszönőviszont... Aztán írtam neki, a többi meg pár nap alatt jött magától.
2/6 anonim válasza:
En általában akkor szoktam ha látom rajta hogy érez irántam valamit.. Pl.: Mosolyog rám.. Szoval érted, csak akkor mert nem akarok beégni XD
3/6 anonim válasza:
100-ból egyhez megyek oda, nagyon hangulatfüggő. :D És nem vagyok félénk, csak nem érdekel annyira egy vadidegen ember, hogy vagy elhajtson vagy utána még energiát is fordítsak a megismerésére. :P
4/6 anonim válasza:
Mindenki fél, csak mi nem tali végén sírjuk el magunkat mint a lányok, hanem mikor hazamegyünk :'D
5/6 anonim válasza:
Én személy szerint jobban parázok ha az illető az osztálytársam! De ha csak az utcán vagy egy buliba lenne, akkor nem annyira paráznék mert tudom hogy kicsi arra az esély, hogy újból összefussunk!!
6/6 anonim válasza:
Hát én nem nagyon szólítanám le, de ha ő akar beszélgetni velem, akkor nem futok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!