Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mit vártok el egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit vártok el egy fiútól egy talin?

Figyelt kérdés
13,14,15 éves lányoktól várok válaszokat

2017. nov. 2. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Ájfónt, Mekdonálszt
2017. nov. 2. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Legyen kedves, őszinte, pozitív. Nagyon jól esne, ha azt mondana, hogy csinos vagyok :)

En igazából csodát nem varok elso találkozásánál, de azért szeretnem, ha tudnek vele beszelni sok mindenről, nem csak ülnénk, mint a sült hal. :D

2017. nov. 2. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Tudsz korizni? Mert akk vidd el ha nem tud korizni a lany az megjobb is de ha tudd es mondjuk vegig hatrafele mesz es ugy beszelgetsz vele azt a lanyok imadjak. Azt vettem eszre h a lanyokat lenyugozni a kori tudas szoval xD nalam mar rengetegszer bejott.

22F

2017. nov. 2. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: lenyűgöz bizony! Meg sok más ilyen is, ami látványos. Én imádom :D

Kérdező, ha a lány számára jól nézel ki (felszínesség vagy nem, igenis sokat számít) akkor csinálhatsz kb bármit, csak tartsd szóval és legyél érdekes. Bárhogyan is.

2017. nov. 2. 21:47
 5/7 A kérdező kommentje:
A korizás jó ötlet! A tanácsokat megfogadom. Kivéve az „ájfónt meg a megdonáltsz"- ot. Köszi a válaszokat!☺
2017. nov. 2. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek a négyes válaszolóval. Mondjuk az igaz, ha valaki egyáltalán nem tetszik, tehát például marha ronda vagy éppen igénytelen, buta, stb., akkor eleve nem megyek el vele randizni :D

Én amúgy pl. nem várom el, hogy mindent ő fizessen, de jól esik, ha felajánlja. Viszont ha már mondom, hogy felezzük meg a költségeket, akkor ne kezdjen el kényszeresen udvariaskodni, hogy de igen, ő ki akarja fizetni nekem :D

Amúgy meg általánosan azt várom el, hogy kedves legyen, udvarias, ne legyen sült bunkó, beszélgessen értelmesen :D, de azért hagyjon engem is szóhoz jutni, és végső soron azt, hogy tetsszen :). De ez persze sok tényezőtől is függ. Mindenesetre sok sikert neked a randizáshoz! :)

14L

(Ja és érezd szerencsésnek magad hogy egyáltalán van akivel elmenj randizni. :D ☹)

2017. nov. 2. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nagyon hasznos volt!😊☺
2017. nov. 2. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!