Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek lányok mennyire jó csajozós szövegek? (Idegen fiútól) (17/F)
Szia bocsi nem tudnál segíteni? Megkérdezi miben.
Nagyon éhes vagyok és egyedül nem tudok enni mit szólnál ha vennék 2 menüt?
Szia bocsi a zavarásért megkerdezhetnem hogy teljesen véletlenül nincsen kedved enni valamit itt a mekibe?
Szia nem sokára itt van a szülinapom az lenne a kívánságok hogy ma fagyizhassak egyet veled.
Az a legnagyobb gondom hogy magamtól nem tudok sokat beszelni. Szóval ha sikerül is akkor utána nem tudom miről beszéljek vele. 17/F vagyok volt már barátnőm
Hát a fagyis az aranyos,de szerintem ha nem is fog rögtön igent mondani a kiszemelted,azért értékelni fogja a törekvésedet..
Hát sok sikert!
" hat ez szuper, es megtudhatnam kivel fogok fagyizni?
Nagyon örülök, Márti, Géza vagyok. Nem sietsz sehova remelem? Amúgy tudsz a közelben jo helyet? Mert szerintem a x-be elmehetünk, úgy hallottam jo. Errefele laksz vagy itt jársz suliba? Aha én meg... es mi szeretnél lenni ha nagy leszel?"
Es innen csak kérdések es kérdések, miközben folyamatosan biztosítod afelől , hogy milyen kva érdekes, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!