Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek lányok mennyire jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek lányok mennyire jó csajozós szövegek? (Idegen fiútól) (17/F)

Figyelt kérdés

Szia bocsi nem tudnál segíteni? Megkérdezi miben.

Nagyon éhes vagyok és egyedül nem tudok enni mit szólnál ha vennék 2 menüt?

Szia bocsi a zavarásért megkerdezhetnem hogy teljesen véletlenül nincsen kedved enni valamit itt a mekibe?

Szia nem sokára itt van a szülinapom az lenne a kívánságok hogy ma fagyizhassak egyet veled.

Az a legnagyobb gondom hogy magamtól nem tudok sokat beszelni. Szóval ha sikerül is akkor utána nem tudom miről beszéljek vele. 17/F vagyok volt már barátnőm

2017. márc. 6. 17:05
1 2
 11/14 anonim válasza:
47%
Az első vagyok,és magamból kiindulva ha leszólítana egy srác így az utcán(pl a fagyissal),szóval én akkor mennék el vele fagyizni,ha látnám rajta hogy nem bérgyilkos és nem pszichopata,és mondjuk szimpatikus...de a fagyis tényleg aranyos,csak az a lényeg,hogy a lányok szeretik azt,ha a fiún látszik az,hogy úgymond ,,tiszteli és megbecsüli" a lányt...és az is fontos,hogy kifejezd,hogy mennyire szép ;)
2017. márc. 6. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Szóval ezek az átlátszó erőltetett,gagyi szövegek tényleg bejönnek egy lánynak? :/

Írjátok már le,hogy miért. De tényleg.

2017. márc. 7. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:
3-mas vagyok, utolso, erre en is kivancsi vagyok.. Elegge lepontoztak szoval.. :DD szoval lanyok, nem lenne edesebb ha egy fiu egyszeruen csak oda menne es "szia, hogy vagy?".. Hat oke kinek mi :)
2017. márc. 7. 15:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon megy :D sokszor mondták hogy aranyos vagyok de most nem meg hogy már foglaltak xd egy majdnem össze jött de csak majdnem úgyhogy szomorz vagyok mert szulinapomig akarok valamit ami elfujja a gyertxamat
2017. márc. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!