Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok nem ertek az ilyesmihez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nem ertek az ilyesmihez de ti mit vartok el egy fiutol illetve mit nem szerettek ha elrontanak? (en is fiu vagyok)

Figyelt kérdés

#lány #mitvartok #fiuktol?
2017. máj. 1. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
én elvárom tőle, hogy magabiztos és aktív legyen, ne ilyen otthon ülök és cs:gozok os fajta. Ne rontsa el azt az ismerkedésben, hogy tulságosan nyomul, hanem hagyja, hogy a lány is tegyen valamit érte.
2017. máj. 1. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Elvárás hogy foglalkozzon velem. Kimutassa hogy szeret és hogy tudjon beszélni alap fokig az érzéseiről anélkül hogy mindenen berágna.(jah és ha tudom hogy baj van és kérdem akkor ne azt mondja hogy semmi)

Elrontani nállam sokat nem lehet maximum akkor ha egyből mikor megismerem már adja a perverzet. Azzal viszont mindet el lehet rontani.

2017. máj. 1. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat :D (es csak azert kerdeztem ilyent mert csak 13-vagyok es ehez meg nincsen sok tapasztalatom :D)
2017. máj. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!