Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez mennyire tetszene egy fiútól disco/buli-ban?
Mondjuk amikor táncoltok a fiú oda megy mögétek és végig simít majd táncoltok meg stb.
Mennyire jönne ez be,nem lenne túl nyomulós?
Egyszer mindenféleképpen kiszeretném próbálni mert nekem nagyon 'tetszik'.
Valahogy amúgy így képzeltem el mint itt a filmben bár nem tudom mi lenne belőle...
https://www.youtube.com/watch?v=GwaKO9qnNp4
(1:15-től)
Pont így képzelted el.. leszámítva azt, hogy nem a kezét simogatnád. :P
Nyilvánvalóan nyomulós de ha alapvetően nem hagyod hidegen a lányt akkor eléggé sanszos, hogy nem lesz vele baja.
Én igencsak örülnék neki ha egy srác így közeledne hozzám :)
14/l
Attól függ, hogy bejön e a srác. Ha nem jön be, akkor olyan gyorsan suhannék el a közeléből, ahogy lehet.
De hogyha tetszik, akkor ez egy jó közeledés.
Ha nem ismered a lányt, és nem tudod, hogy hogyan viszonyul hozzád, akkor azért előtte keresd a szemkontaktust, s nézd meg, hogy hogyan reagál rád. Ha elkezd veled szemezni, akkor szerintem megpróbálhatod.
Persze ha ismered a csajt, és esetleg tudod is róla, hogy bejössz neki, azért akkor is szemezz vele előtte kicsit, mert ki tudja milyen a hangulata, és éppen hogy érez.
Szerint ha ismered a lányt akkor oké viszont ha nem akkor neces hogy fog reagálni meg azért legyél jozan.. Velem volt olyan hogy voltunk bulizni a barátnőimmel és ott vol az a pali is aki tetszet nekem meg tudtam hogy én is neki és oda jött valaki és hátulról át ölelt (elsőnek azt hittem hogy az a fiú volt aki tetszik de nem ő volt) hátra fordultam hogy megnézzem ki az és közben a kezeit megfogtam es leszedtem magamrol ekkor bele buszilt a hajamba és elmondta a nevét is olyan ideges lettem hogy valami részeg idegen pali oda jonn es ölelget és még puszilgat is.. Szoval vigyaz vele
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!