Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy egy lány nála jóval idősebb pasival kavar?
Nekem nincs gondom azzal, hogy más kivel jár... Ha vele érzed jól magad, akkor minden okés.
Magam mellé max 25-26 éves pasit tudnék elképzelni (17 vagyok) de szerintem már ez is két másik generáció, nagy a gondolkodásbeli eltérés.
Anyu biztos kiakadna, neki a 22 éves srác is idős lenne hozzám. :D
17L
Ha kavar, az gáz. Ha a pasi nős, az még gázabb.
Ha érett, normális, nemcsak a szexről szóló kapcsolatuk van, akkor rendben.
Viszont egy épphogy nagykorú és egy harmincas éveiben járó ember nagyon másképp gondolkozik. Mi van, ha a fickó holnapután bejelenti, hogy gyereket szeretne? Ő már teljesen megfelelő korban van hozzá, te viszont még nagyon nem. Te még lehet, hogy középiskolás vagy, ő dolgozik. Szóval nagyon sok a buktató és az ilyen kapcsolatok sokszor hamar véget érnek.
De persze nem feltétlenül. Ismerek olyan házaspárt, ahol a férfi 57, a nő 41 éves és idén lesz a 20.házassági évfordulójuk:)
Hát... Alapvetően abszurdnak tartom, hogy egy 18 éves lány és egy 32 éves férfi egymás lelki társai legyenek, egyszerűen azért, mert más életszakaszban jártok, és az lenne a természetes, hogy emiatt másképp is gondolkodtok. Ha viszont tényleg egy hullámhosszon vagytok, akkor az azt jelenti, hogy a pasid éretlen a korához képest. Szóval én nem kételkedem abban, hogy ő ugyanúgy szeret téged, mint te őt, de ez is magában hordozhat súlyosabb problémákat.
Amúgy pedig tudok hasonlóra példát az ismerőseim közül, én ott a férfit ismertem, aki dicsekedett nekem, hogy hú de fiatal csajt szedett föl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!