Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok arról hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról hogy egy lány nála jóval idősebb pasival kavar?

Figyelt kérdés
Az én helyzetem is ilyen, én 18 éves vagyok a pasi pedig 32. Mar kb három hónapja vagyunk együtt. Én nagyon szeretek vele lenni megkapok tőle mindent ezt szerelemre és másra is értem természetesen. A tenyéren hordoz. Csak az a baj hogy sokat utazik mert vállalkozó és így keveset találkozunk. A családtagok nem orulnek annak hogy én egy 14 évvel idősebb pasival vagyok egyszerűen nem tudják elfogadni. Nektek erről mi a véleményetek? Ti összejönnetek egy nálatok idősebb pasival? Vagy ha szülő lennel és a gyereked lenne ebbe a helyzetbe ahhoz mit szólnál? Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. aug. 28. 11:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A gyerektemat mar megbeszéltük és egy darabig nem is lesz gyerek.
2017. aug. 30. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 vagyok szintén most kezdem az egyetemet és szintén 32 a párom. Mi már több mint egy éve együtt vagyunk (már elmúltam 18 mikor összejöttünk) és mindenki elfogadja aki ismeri, de tényleg mindenki a családom is és a barátaim is. Viszont aki nem ismer engem vagy őt általában nem néz rám jó szemmel.
2017. aug. 31. 10:23
 13/13 A kérdező kommentje:
12-es igen a kívülállóknak nagyon fura véleménye van az emberről ha valami nem úgy történik ahogy általában szokott mint pl nálatok hogy a párod idősebb. Sok boldogságot nektek remelem meg sokáig együtt maradtok:)
2017. aug. 31. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!