Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Az egyik barátnőm (nem annyira közeli, osztálytársak vagyunk és nem sokat beszélünk) szakított a barátjával június elején. Akkor még én is vigasztaltam őt picit.
A barátjával nem olyan régen kezdtem el beszélni. Az elején távolságtartó voltam a fiúval,mert bennem van a "mi van ha..." Viszont az előbb találkoztunk,hazahozott és érzek egy kis vonzódást.A hétvégén elmennénk moziba. Mit tegyek? Barátnőmmel mi lesz? Megutálna?
Igen, megutálna.
Nem igaz, hogy valaki inkább tönkre tenne egy barátságot egy kicsi vonzalom miatt, ami néhány napnál úgysem tartana tovább, ha nem mentél volna bele a mozizásba.
Annyira éretlen vagy, hihetetlen :) Tudod mi kell egy kapcsolathoz? Érettség.
Meg bizony!
Ha komolyan gondolnád a barátságot, akkor azzal az emberrel, aki megbántotta a barátnődet, nemhogy nem kellett volna találkoznod, de még beszélned sem vele!
Undorító!
És majd mentek hármasban sétálgatni, meg a suliban majd áradozol neki az új pasidról? Vagy ezt hogy képzelted el? Mert hogy nem fog örülni a kapcsolatotoknak és nem fog még szoba állni se veled, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!