Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betateszt kérdése:
Nem tudom ez esetben mi tévő legyek, valami gyors valasz?
Figyelt kérdés
15 eves fiu vagyok,van egy lany akivel kb. 1 hete találkozunk 1 bárba (a lany 16 eves) kb. meg 1-2 este lattam es nagyon megtetszett.aztan egy este kihivtam es egy kicsit beszélgettünk,még nem nagyon ismerem es ő sem engem.Párszor rairtam fb-n 3bol 2szer visszairt,de most utoljára nem.Amikor visszairt akkor is ilyen 10 percenkent irt.Nem tudom mit csinaljak,arra gondoltam,hogy jovo héten,csütörtökön vagy pénteken suli utan Felhívom es megkerdezem,hogy nincs-e kedve beülni valagohova es megismerkedni,vagy valami mas dolog,szerintetek,gyorsan kene,mer egyre idegesebb vagyok miota nem beszéltünk,nem lattam stb.???2016. febr. 14. 21:03
1/3 Unpredictable válasza:
ha fenn van és 10 percenként ír az nem jelent sok jót...
Válaszaiból le tudod szűrni, hogy csak azért válaszol, hogy ne legyen bunkó vagy ha tényleg érdekled is.
2/3 A kérdező kommentje:
Nemtudom,amikor 2en kint voltunk,annyira kedves volt...de mondom,akkor is olyan felnorat voltunk kint,es nem ismerjik nagyon egymast,szerintetek lenne esélyem,hetvegen kihivjam ?
2016. febr. 14. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!