Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra ez a "taktika" nyomulósnak tűnne?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem elsősorban lányokhoz szól, de fiúk is elmondhatják róla a véleményüket:D Annyi lenne ez a nagy "taktika", hogy ha meglátok egy szimpatikus lányt, akkor megpróbálok szemezni vele, ha viszonozza, akkor odamegyek hozzá, bemutatkozom és megpróbálom elhívni valahová. Ez így milyen? Túl nyomulós? Mit javítsak rajta, vagy ha az egész egy sz*r, akkor hogyan kezdeményezzek? Előre köszönöm!2017. júl. 19. 19:44
11/15 anonim válasza:
A szemezés ok de amikor odamesz ne az legyen az első hogy mi a neved hanem mondjuk dicsérd meg a pólóját aztán egy "ő bocsi elfelejtettem bemutatkozni xyz vagyok..." 15/L
12/15 anonim válasza:
Tök igazad van! Szerintem nyugodtan odamehetsz, még akkor is, ha nem szemeztetek. Mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben elhajt. Csak ne tűnj nagyképűnek meg túlzottan magabiztosnak,szerintem az általában nem jön be. De ha cukin csinálod, miért ne? 😊
13/15 anonim válasza:
Ahw de jo lenne ha minden pasi ezt csinalna😍
14/15 anonim válasza:
Hát nem tudom...én szerintem lesokkolodnék,főleg ha bejön nekem a fiú :DD de ez csak én vagyok,szerintem érdemes kipróbálnod,hátha bejön :D sok sikert!
15/15 anonim válasza:
Ez lenne a normális...
Milyen taktikáról beszélsz? :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!