Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra ez a "taktika" nyomulósnak tűnne?
Legalább az első leszólításnál ne használj csúnya szavakat. Inkább dicsérd és bókolj neki.
Mondjuk látni fogod a cipőjét, kérdezd meg, hogy hol vette, mert pont ilyen kell a tesódnak. Vagy valami. Azután név/hobbi ilyesmi.
Le a kalappal, ha ilyen bátor vagy. Most olvasom újra a leírást. Akkor rögtön mutatkozz be és adj valami elérhetőséget. Ez az elhívod valahova, ez nekem nagyon gyanús lenne. Inkább kövi találkozáskor.
Nagyom erős 16/F
Megjegyezném, egy tengerentúli országban egy program keretei között embereknek pólókat adnak el, rajtus kódokkal, ha meglátsz egy ránézésre szimpatikus egyént, leírod a kódját, ami alapján később tudsz neki e-mailt írni. Ha foglalt vagy, nem hordod a pólót. Olyan szép lenne :)
Nem igazán akartam csúnya szavakat használni:D De most tegyük fel buszon, villamoson, vagy akárhol látom odamegyek hozzá, akkor csak bemutatkozok neki valami elérhetőség (pl Facebook) és ott beszéljek le vele egy talit?:D
A másik dolog ami megfordult a fejemben, hogyha megpróbálok valakivel szemezni, de ő túl félénk és nem néz rám, akkor mi legyen?
Nem akartam pszichopatán ránézni, de azért köszi, hogy figyelmeztetszxddd
Egyébként köszönöm szépen, azoknak akik írtam, megy mindenkinek a zöld pacsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!