Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól csókolni?
Még sosem csókolóztam, eddig mindig az volt benne, hogy úgyis csak a fiúnak kell bármit is csinálni, én pedig hagyom magam irányítani. (menthetetlenül romantikus típus vagyok :D )
Gondolom ez nem így van, bár nem tudom... Segítsetek légysziii
14/L
Ha menthetetlenül romantikus típus vagy, akkor ne hagyd magad irányítani, mert a benned rejlő romantika nem feltétlenül fog érződni...neked is ki kell tudni önállóan fejezni...
A jó csókot pedig nem lehet körülírni...csinálni kell és kész. Aki veled fog csókolózni, annak úgy is jó lesz a csókod, bárhogy is csinálod :)
Érzésből csináld és érzéssel...engedd hogy eluralkodjon rajtad az érzés :-)
Hidd el beválik :-) :-)
én állítólag jól csinálom. az exemnek mindig állt ha megcsókoltam. :)
én csóknál szoktam "irányítani" de persze nem csak én hanem a másik fél is. nem csak a fiúnak kell bármit is csinálni. hisz az elég uncsi ha ő csinálja te meg csak állsz ott és nézed:D
amúgy az hogy hogy kell jól... hát ezt tapasztalni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!