Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Meddig mehet el egy átlagos randin, ami még nem tartotok nyomulósnak?
Figyelt kérdés
Értem, hogy ne számítsak egyből hű de nagy dologra, csak kíváncsi vagyok. Tudom-tudom, ember függő is 16F2017. jún. 9. 16:23
2/11 anonim válasza:
Hányadik randin?
Meg ez főleg attól is függ, hogy mennyire vagy szimpatikus
3/11 anonim válasza:
Attol függ, hogy áll hozzád q csaj ha akar ö is akkor azt látni fogod a szemében, egy ölelés szerintem bele fér xd vagy arcra puszi. Ha szerelmes beléd lehet a csokot is engedi látni fogod a végén h várja e h meg csokold
5/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok elfelejtettem írni: az első randira gondoltam
2017. jún. 9. 16:51
6/11 anonim válasza:
Hát... Akkor szerintem max. egy ölelés...
De lehet, hogy csak én vagyok ilyen XD
7/11 anonim válasza:
En velem az elso randin le fekudt az auto hatso ulesen a csaj. 3 evet egyutt voltunk. A mostani 2. Randin
8/11 anonim válasza:
Mondjuk, én azért ennyi idősen egy ölelésig mennék csak el...
9/11 anonim válasza:
Attól függ. Nézd a lány reakcióját.
pl.:a kicsit visszahúzódó akkor egy homlokpuszi,ölelés
ha nem:akkor talán csók is lehet. De semmi tapizás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!