Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Meddig mehet el egy átlagos randin, ami még nem tartotok nyomulósnak?
Figyelt kérdés
Értem, hogy ne számítsak egyből hű de nagy dologra, csak kíváncsi vagyok. Tudom-tudom, ember függő is 16F2017. jún. 9. 16:23
11/11 survivorrocky123 válasza:
Figyelj ne siesdd el a dolgot. Az igazán fontos dolgokhoz türelemem kell. De ehhez az kell hogy leszokszj az Internetröl és kulturáltan emberi lényehz méltóan viselkej és ha nornális a lány észre is veszi benned. Figalnazok egyszerübben . Nem feltétlen a nök/lányok érzékenyek benne a témàban igen is mi fiúk eleve ugy vagyunk kodolva hogy még véletlenül se menjünk a kissenelt lány féle ha visszautasit stb. Fogd fel ugy a dolgot , mintha haverr beszélnél. És elsösorban fogadd el mások tanácsát mindenkj érted munkálkodik ,fogd fel igy. További szép napot! Szia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!