Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti minek örültök?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti minek örültök?

Figyelt kérdés
Elvileg a fiúnak kéne kezdeményezni, de már elég sokan a lányok azok, akik lezdeményeznek. Egy lány is azt mondta, hogy az ő kapcsolatukba is ő kezdeményezett, és a fiúknak ez bejön. És fiúk ti ezt hogy gondoljátok? Légyszi kort is írjatok!

2017. júl. 11. 09:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Természetesen jól esik ha egy lány kezdeményez. Alapvetően nem várom azt el, hogy nálam a lányok kezdeményezzenek, de ha egy olyan lány aki tetszik odajön és kezdeményez örülni fogok.

18F

2017. júl. 11. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem tünteti fel a lányt rossz fényben ha kezdeményez. Ha a lány kezdeményez,akkor gyakran a meglepettség az első reakció,nem azért mert furcsa ha a lány kezdeményez,hanem mert gyakran olyan lányok kezdeményeznek,kiket még megszólítani sem mertünk volna,hisz "úgysincs nála esélyem".
2017. júl. 11. 09:56
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Abszolut jól esik, ha egy lány kezdeményez. Nincs abban semmi rossz, sőt. Egy nagyon kedves gesztus.
2017. júl. 11. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Az esik jól, ha egyértelmű visszajelzést kapok, hogy jó az, tetszik, amit csinálok, ő is keresi a társaságom, ő is belemegy abba a kicsit pimasz piszkálódós "játékba" amit én imádok csinálni.

Nem feltétlenül arra gondolok, hogy ő csókoljon meg, ő csináljon mindent, de néha annyit ha megtesz, hogy idebújik, vagy csak úgy megölel, az nagyon sokat dob az önbizalmamon, nem bizonytalanít el.

Szerencsére ezeket rendszeresen tapasztalatom, szoktam ennyi visszajelzést kapni, és ez bőven elég is.

19F

2017. júl. 11. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

Nem szeretem az ilyen tapadós,nyomulós lányokat,akik csöpögtetik a nyálukat egy kapcsolaért.

Ha a srácnak van töke,kezdeményez. Ha,nem,hát így járt a lány,az élet megy tovább.

2017. júl. 11. 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Hát mindig ezt írják itt, hogy bejön nekik.

De az életben nem így van. Én sok férfi ismerősömmel beszélgettem erről. És egyöntetűen ez volt a vélemény:

Azt könnyen kaphatónak gondolják, akik kezdeményez és nem veszik komolyan.

Szóval, ha kapcsolatot akarsz, akkor ne kezdeményezz konkrétan. Csak add a jeleket a fiúnak.

2017. júl. 11. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki nagyon, mert nem merek kezdeményezni.

18F

2017. júl. 11. 11:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) természetesen ha van még, akkor várom :)
2017. júl. 11. 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Én se nagyon merem kezdeményezni, de attól örülnék, ha a lány kezdeményezne! :)

(Főleg, aki elég szimpatikus)

2017. júl. 11. 18:53
 10/12 A kérdező kommentje:
És egy olyan fiúnál lehet kezdeményezni, aki kijelentette, hogy a fiúnak kell a lányt meghívni a szalagavatóra és nem fordítva? (nem nekem mondta)
2017. júl. 11. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!