Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, akik kevésbé tudnak...

Fiúk, akik kevésbé tudnak táncolni, ti örültök neki, ha a lány, akit felkértetek, mutat pár alaplépést?

Figyelt kérdés

Úgy éreznétek, hogy a lány felvág, kioktat, vagy úgy, hogy segít és megtanít valamit, amit addig nem tudtatok?

Úgy, hogy tényleg nem táncoltok jól, és a lány, akit felkértetek, jóbarát, és lehet, hogy tetszik nektek (ezt nem tudom), és láttátok a nagybátyjával is szuperjól táncolni.

17/l

2016. nov. 19. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik a dolog, hogy nem kérek fel senkit, pont azért, mert nem tudok táncolni.

De amúgy kérdés, hogy miért tennél ilyet? Ha akarsz tőlem valamit, akkor oké, de ha nem, akkor ez tényleg csak felvágás.

2016. nov. 19. 08:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Egy srác fölkért az unokatesóm szalagavatóján. A szándék nagyon megvolt benne, és becsülöm, hogy volt bátorsága fölkérni, mert ugye nem ez a tipikus hozzáállás a fiúknál. Főleg úgy, hogy tényleg nem egy táncparkett ördöge. Amikor nem tudta, mit kell ilyenkor lépni, vagy nagyon nem tudta, hogyan kell, akkor kedvesen kisegítettem. Persze csak a legalapabbakkal, hogy megérezze a ritmust meg ilyenek, de lehet, hogy rá kellett volna hagynom teljes egészében?

2016. nov. 19. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám hogy a lány fel akar vágni. Butaság erre asszociálni. Örülnék hogy tanulhatok tőle. Táncolni jó.
2016. nov. 19. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha fölkérnék valakit, azt legfeljebb akkor tenném, ha megvan a tudásom hozzá. Nem táncoktatásra kérem fel, hanem táncra. Majd erre alkalmas időben és helyen mutogathat ezt-azt, ha gondolja. Pláne egy szalagavatón, ne nyissunk már külön tánciskolát...
2016. nov. 19. 09:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem tánciskola nyitásáról van szó, ezek szerint nem igazán sikerült átadnom a lényeget.

Arról van szó, hogy amíg táncoltunk, beleképzeltem magam az ő helyébe. Nekem kínos lenne, ha fiúként felkérnék egy lányt, akiről látom, hogy jól táncol, és én nem tudok egy mukkot sem abból, hogy mi van egyáltalán, és örülnék, hogy miután esetleg nagyon beállt a "kínos csönd", mutatna egy-két alaplépést. Ezt gondolom én, mint lány, miután beleképzeltem magam a helyébe. De tudom, hogy a férfi gondolkodás teljesen más, ezért lennék kíváncsi a véleményetekre ☺

És persze nem a versenylépéseket és pörgéseket tanítottam meg, mert nem akartam kínos helyzetbe hozni, csak a ritmust felvétettem vele és pl a legegyszerűbb roki alaplépést megmutattam. Ez is gáz?

Most így, most a sztori teljes ismeretében, mit mondotok? Nem felvágós szándékom volt, hanem a kínos csöndek elkerülésére törekedtem.

És köszi mindenki válaszát!!

2016. nov. 19. 16:53
 6/7 Blade Bone ***** válasza:
Udvariasságból kértem már fel lányt, még így is hogy nem tudok táncolni, de sajnos nem lett belőle semmi. :D Ilyen esetben mint ami veled is megesett, én ezt inkább jófejségnek hívnám, és nagyon örülnék neki. :)
2016. nov. 21. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő, személyfüggő, meg egyáltalán: rokon, ismerős, egy iskolába jársz-e vele... Van, hogy oké, van, hogy nem igazán helyén való.
2016. nov. 22. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!