Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisülhet belőle bármi is?
Figyelt kérdés
Nos,van egy lány. 1évvel felettem jár,ő most 10.es én 9.es. Gyönyörű lány szerintem sokszor keresem a szememmel de még sosem beszéltünk. Ma elég rosszul nézett ki,mint akinem erősen fáj a hasa vagy rosszul van és arra gondoltam hogy ráírok és megkérdem tőle hogy hogy érzi magát. És ha beszéltünk kicsit elhívnám sétálni vagy valahova. Lehet ebből a tervbő bármi is? Nem venné tolakodásnak hogy ismeretlenül ráírok? Tényleg nagyon tetszik a lány de személyesen nem mertem odamenni soha. 16/F2017. jún. 15. 17:49
1/1 anonim válasza:
szerintem ez nagyon aranyos gesztus lenne :) az nem hiszem h számít, hogy 1 évvel feletted jár (korban attól lehettek egyidősek, az én osztályomban pl. a legtöbben 1 évvel idősebbek voltak tőlem, az alattunk járók többsége volt velem egyidős), de ugye ez függ attól, hogy őt zavarja e. engem nem zavarna.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!