Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerelmes lány kérdése:
Vajon kisülhet belőle valami?
Figyelt kérdés
Nemrég kérdeztem meg barátnőmet hogy mit beszéltek a pasival a buliba,elmondta hogy elég sok mindenről.
kérdezem:és miről?
Ő:sokmindenről
egy kicsit rólad is
Én:és jot vagy rosszat??$$
Ő:ht azt mondta h nagyon tetszel neki külsőre és belsőre is.de tök szarul esik neki h visszautasítod
Én:$$
Ő:szerintem most biztos örül annak amit irtál neki:)
(Ő az a barátnőm akivel beszéltem)
le irtam a pasinak hogy mit érzek és mondta hogy majd akkor megbeszéljük;) és átgondolja.
meg azt is mondta az elején mikor rám köszönt hogy ezen a héten mikor érnék rá,mondom neki bármikor jó csak találkozzunk.
remélem lesz valami$$
2011. júl. 24. 18:30
1/3 anonim válasza:
mi a bánatkapuért utasítod vissza ha bejön neked te buta tyúk?
2/3 A kérdező kommentje:
Mert régebben nem jött be és ő akkor nyomult rám én meg visszautasitottam és most meg nagyon tetszik nekem és várom hogy milegyen..:S$
2011. júl. 24. 20:30
3/3 anonim válasza:
igen sült csirke kisülhet meg esetleg disznótoros :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!