Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor van esélyem és lesz belőle valami?
Szeptemberben megismerkedtem az új kilencedikesekkel. Mint jó fiú szokáshoz híven egyből a szép lányok szúrták ki a szemünket.Nem is érdekelt különösebben a dolog, de az egyik lány már szeptember óta "keresi a társaságom" Már messziről integetett. A buszról szivecskét rajzolt.Még hülye fejjel nekem ez sem esett le és május elején kezdtünk el beszélgetni úgy konkrétan. (Addig szerintem ha két szót beszéltünk
már az is sok).Egy hétre rá meglett a telószáma. Azóta is találkozunk majdnem minden nap. Már leírta hogy jófejnek tart meg kedvel.Már kérdezte is hogy mi a célom csak hát facebookon nem akartam leírni neki hogy összejönnék vele. Hívtam már el hogy menjünk el valahová kettesben, vagy menjünk el bulizni, de a válasza az nemtudom és a szerintem most nem jó lettek.
Most akkor mivan ?
Holnap egy öleléssel és egy puszival köszönjünk el egymástól ? Vagy most hogyan tovább ?
A lány 17 én 20.
Te hányszor buktál hogy most mentél 9.be és 20 éves vagy?
meg ha a csaj 17 éves akkor nem kéne 10 vagy 11.dikesnek lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!