Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai pasikkal?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Volt még régebben pár kalandom, reménykedve, hogy normális boldogságom lesz, de mint kiderült nem. Nem, nem így lesz. Ezután sok idő elteltével, tényleg nagyon rendes lányként viselkedve közelítettem minden fiúhoz. A lényeg az, hogy aki nyilvánvalóan szexet akart, azt egyből offoltam. Viszont legutóbb jött egy srác az életembe, tényleg minden komolynak látszott stb. aztán a végén kiderült, hogy végig hazudott, teljesen megjátszva magát és még annyira se volt arca , hogy egyből megmondja, hogy mit akar!! Ez komolyan, mostmár tényleg mindennek a teteje. Ez a "kiélem még magam", meg hasonlók... ennyire gyáva férfi társadalmat, hogy nem hajlandók a nőkért küzdeni, mert mindig van könnyebb út.. Tisztelet a kivétel.2017. jún. 10. 14:46
11/14 anonim válasza:
A lányokkal mi van? Én csak azt látom, hogy minden csaj mondja, hogy ők milyen hűségesek meg minden utána meg egyszerre 10 csávóval beszélgetnek, képek alá írja a szíveket másnak és egy szórakozóhelyen már két feles után megcsalják a barátjukat.
12/14 A kérdező kommentje:
Na ezek a kommentek igazán szomorúak és egyben viccesek. Szerintem attól, hogy voltak kalandjai egy lánynak, attól lehet nagyon jó barátnő. Vagy attól, hogy kalandjai voltak nem kell előítéletesnek lenni - hiszen a mai generáció férfitársadalmának nagyobb része ugyan így cselekszik. Mint ahogy a nőtől elvárják azt, hogy ne legyen "kalandos", nagyon megtisztelő lenne ha a férfiak is felfognák, hogy a kiélem magam szitu is legalább annyira nem helyén való, mint a nőknél ugyan ez.
2017. jún. 12. 13:34
13/14 A kérdező kommentje:
És igen küzdenék egy pasiért. De nem olyanért akivel nem vagyok egy hullámhosszon.
2017. jún. 12. 13:38
14/14 anonim válasza:
"Szerintem attól, hogy voltak kalandjai egy lánynak, attól lehet nagyon jó barátnő. "
Igen? 19 éves kor alatt is? 19 körül az emberek örülnek, ha párkapcsolatuk van, de neked már gyereklányként a kaland kellett, ne várd, hogy ezt valaki becsülje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!