Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek normális pasikkal?
Unom a kihasználós párkapcsolatokat.
Olyan pasit akarok,aki nem lakik Bptől messze,aki romantikus,humoros és képes szeretni.
Max 22 legyen.
Kérlek segítsetek.
16L
Már előre sajnállak, hogy mindenki küldi majd a privátot, hogy "Én nem vagyok ilyen, pont olyan vagyok akit keresel, talizzunk itt ekkor. :D".
GYK-n ilyesmi kérdést nem nagyon szabad, max akkor ha elviseled a kanos osztályt is. :D
A való életben.
Probald ott keresni.
Hidd el ott könnyebben megtalalod.
De biztosan nem a közösségi oldalakon stb.
És a pasikat külömben sem keresni kell.
Ha akar jön magatol.
Ha nem meg türelem :))
:D én nem vagyok kihasználos ezt csak úgy közöltem, viszont nem ismerkedek bocsi :D
Sok sikert a kereséshez, jó sok emberen átkell maj magad rágnod :D
17F
Én Bp határán lakok, de eléggé kilógok a tömegből, nem követem a divatot és nem vagyok ilyen jóképű b*ziskodó gyerek. Ha ezek nem zavarnak téged szívesen beszélgetek, ismerkedek.
16/F
Ha előrébb akarsz jutni, akkor javaslom ne itt keres.
Az a réteg akit te keresel az nagyon kis százalékban van itt, helyette inkább FB-on lóg ha nem tudja letenni a telóját, vagy valahol épp a városban van talán ismerkedni, vagy bánom is én mit csinál.
A lényeget csak megérted.
Azért lenne egy kérdésem.
Aki ilyen srác annak szintén vannak elvárásai, valamit tudsz felmutatni?
Nem kukacoskodás, mielőtt még félreérted.
19/F
Felmutatni?
Tiszta szívből tudok szeretni.
Leszarom h néz ki,mit csinál,kivel
Mindent megadok neki,amit csak akar
Szimpatikus csajszi vagy, sajnálom, hogy fiatalabb vagyok, meg hogy debreceni, szívesen megismertelek volna.
4 hónap múlva 16/F
Tiszta szívből tudsz szeretni, ez becsülendő! (y)
Nem mész rá arra, hogy a páva kinézetű legyen, hanem kb bárkit elfogadsz, ez megint csak becsülendő, mert akkor azért csak csak az alapján "választasz", hogy milyen a belső tulajdonsága.
A minden amit csak akar megadsz neki, azt azért szorítsd lejjebb, mert ezért fognak kihasználni, tehát ha akar valamit akkor azért teperjen a srác is.
Komolyan mondom, sajnálom, hogy ilyen messze laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!