Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai pasikkal?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Volt még régebben pár kalandom, reménykedve, hogy normális boldogságom lesz, de mint kiderült nem. Nem, nem így lesz. Ezután sok idő elteltével, tényleg nagyon rendes lányként viselkedve közelítettem minden fiúhoz. A lényeg az, hogy aki nyilvánvalóan szexet akart, azt egyből offoltam. Viszont legutóbb jött egy srác az életembe, tényleg minden komolynak látszott stb. aztán a végén kiderült, hogy végig hazudott, teljesen megjátszva magát és még annyira se volt arca , hogy egyből megmondja, hogy mit akar!! Ez komolyan, mostmár tényleg mindennek a teteje. Ez a "kiélem még magam", meg hasonlók... ennyire gyáva férfi társadalmat, hogy nem hajlandók a nőkért küzdeni, mert mindig van könnyebb út.. Tisztelet a kivétel.
Nanana azért ezt kikérem magamnak, én pl nem vagyok ilyen
2017. jún. 10. 14:48
2/14 anonim válasza:
Nem csak a fiúk akarták kiélni magukat, hanem te is, hiszen neked is voltak kalandjaid. Te kűzdenél egy férfiért? Vagy mit tennél meg, hogy normális kapcsolatot találj?
2017. jún. 10. 14:53
3/14 anonim válasza:
igen mind ilyen :)
Ne is ismerkedj, nem neked való ez, majd 30 évesen ha némi értelem is szorult beléd meg a korülötted levőkbe, akkor majd ráérsz, most meg tanulj és dolgoz valamit.
2017. jún. 10. 15:02
4/14 anonim válasza:
Minden férfi a punciért jön össze egy nővel. A "lelkitárs" meg egyéb fa szságok hülyeség. A haverjaival bőven elvan egy férfi. A nő csak a punci miatt számít.
2017. jún. 10. 15:27
5/14 anonim válasza:
Hány nő hajlandó küzdeni a férfiakért? Azért ne gondoljuk már azt, hogy csak a férfiak ilyenek. Van bőven olyan nő akiről az általad leírtak elmondhatóak. A mai pasikkal az van, hogy sajnos egy jelentős részük képtelen felelősségteljesen viselkedni, nem tudnak komolyak lenni, nem akarnak elköteleződni hanem inkább kiélik magukat és eközben rendes nőket is kihasználnak. Ezt nem lehet tagadni, de jócskán akadnak kivételek is. Viszont a nőknek (én ezt tapasztalom) a jóképű vagány csávók jönnek be, aki már átlagos az nem. Sokaknak ha választani kell egy jóképű, menő és egy átlagos, rendes fiú között az előbbit fogja választani, tisztelet a kivételnek. De én is felteszem a kérdést. Mi van a mai csajokkal? Várom az érdemi válaszokat.
2017. jún. 10. 15:29
6/14 anonim válasza:
Amelyik lánynak kaladjai voltak ilyen fiatal kora ellenére, az ezt érdemli.
2017. jún. 10. 15:32
7/14 anonim válasza:
kezdjük ott hogy négyesnek igaza van és + infó, hogy a nők iszonyatosan buták ez köztudott, te is az vagy mivel simán hagyod, hogy megvezessenek és síkhülye vagy..
Fogadjunk a környezetedben vannak normális emberek, csak nem adsz nekik esélyt, de ez a körforgás rendje, legalábbis addig amíg az ember elnem ér egy bizonyos értelmiszintig és előjön benne a felismerés, hogy a külső abszolút másodlagos, mivel idővel úgyis megszépül az ember számunkra.
Bulis korszaka mindenkinek van, van olyan akinek meg soha nem ér véget és családtalan iszákos lesz, aki a munkájának él majd.
Az evolució megáldotta a nőket puncival , de sajnos ész nem társult hozzá :/
2017. jún. 10. 15:34
8/14 anonim válasza:
Akárkivel is leszel kapcsolatba egyszer úgyis lesz szex, ez egy kapcsolatban olyan dolog, mintha építenél egy házat, de nem tennél rá ablaküveget, állva marad a ház, de télen belefagysz.
2017. jún. 10. 15:53
9/14 anonim válasza:
Ha te is kalandokban kerested a boldogságot, akkor azt csak olyan fiúkkal tehetted, akik szintén így voltak vele.
Akkor még is mit vársz? De komolyan...
19F
2017. jún. 10. 17:12
10/14 anonim válasza:
Küzdeni egy nőért. Ha elég szép vagy, akkor fognak, ne aggódj. Bár én egyszer küzdöttem nagyon egy lányért, hát, elég nagyot koppantam. Pedig nem vagyok rossz vágású,sem hülye. Szóval, a férfiak nevében, nem vagyunk gyávák, csak óvatosak :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!