Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan tini (szigorúan 18 év alatti) lányok, akik 25, vagy 30 éven felüli pasikkal jártak/járnak?
Igazat megvallva, van egy pár tini lány, akivel a kora ellenére, jól elbeszélgetek (igaz, virtuálisan), de eszembe sem jutna, hogy járnék velük.
Az, hogy idősebbnek akarnak tűnni: azt sem érzem, miért jó nekik? Nem lesznek ettől tőbbek, vagy éppen kellően pozitív megítélésüek.
Na akkor most figyelj: 12 év korkülönbség van köztem és a barátnőm közt (én vagyok az idősebb, egyébként hát 'viszonylag' fiatalok vagyunk).
Ő azért választott engem, mert jól éreztük egymással magunkat, és tisztában volt vele, hogy nem az az elsődleges célom, hogy megfektessem, meg hajrá, akkor vegyünk egy gyereket; meg nyilván értelmesebbnek tartott, mint a saját korosztályát. Ezen felül korom ellenére fiatalos külsővel rendelkezem, és senki nem mondaná meg ránézésre, hogy ekkora köztünk a korkülönbség.
Én pedig azért választottam őt, mert intelligens, és elég sok dologban hasonlítunk, na meg persze szép is :D
Kár ilyenbe belegondolni, hogy fúúú én már majdnem gimis voltam, amikor ő az első osztályt kezdte...és? :D Idővel mindenki felnő, a múlt meg egyáltalán nem számít.
Eleinte nem volt együttlét bizonyos korlátokból kifolyólag, de köszönjük szépen, nagyon jól megvagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!