Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban aki már régóta tetszik. Szeretném jobban megismerni. Eddig csak látásból ismerjük egymást. Mit tegyek szerintetek hogy felkeltsem a figyelmét hogy tudassam vele hogy érdeklődők iránta? Ő 16/F én 15/L2016. szept. 3. 22:58
2/5 anonim válasza:
Próbálj vele valahogyan beszélgetni, hiszen a kommunikáció az alapja mindennek. Ha nem is személyesen, de pl facebookon is beszelhetsz vele. Mivel fiú..gondolom érdekli őt valamilyen sport. Kerdezheted, hogy mi a hobbija, mit szeret csinálni. Kedvenc zene...
És ha megvan a netes beszéd, akkor jöhet a személyes is. Ha találkozol vele, ramosolyogsz. Aztán megkered hogy segítsen ebben abban. És mehet a szemtől szemben kommunikáció :) sok sikert
3/5 anonim válasza:
Kérd meg az egyik barátnődet,nem baj, ha ő sem ismeri, úgyis kedvesen mosolygósnak képzelem el ezt a szituációt, bár én még nem próbáltam ilyet, na szóval kérd meg az egyik barátnődet, hogy menjen veled oda, esetleg ha a barátai is ott vannak a srácnak, akkor hívjátok őt picit odébb, picit félre, és akkor mutasson téged be neki a barátnőd, hogy "Szia, én Xy vagyok, és ő itt XYZ ,a barátnőm, aki egy nagyon kedves, aranyos lány." És utána hagyjon ott titeket. Amúgy nézzél a szemébe, és mosolyogly rá. Meg nem tom, most ami még eszembe jutott hogy hát nem ilyen konkrét szempillarebegtetés, azt se tudom, hogy az mennyire hatásos módszer, szóval hanem ilyen sok pislogás-pillogás egymás után, mondjuk én nem értek hozzá, talán inkább nézzél bele hosszan a szemébe, keressed a tekintetét talán, mert nem tudom, hogy pl ha simán rámosolyognál, venné-e a lapot, hogy mosolyogjon vissza vagy jöjjön oda vagy valami. Talán meg kéne őt szólítani, szerintem az általam kitalált módszer akár jó is lehet, hogy egy barátnőd mutasson be neki téged. Szerintem az aranyos is meg vicces is, de amúgy készülj fel arra, hogy akkor nagy eséllyel mind a ketten zavarban lesztek, de cuki lehet egy ilyen szituáció, és szerintem még kreatív is, de mondom, én ezt még nem teszteltem, hogy innen el lehet-e indítani egy beszélgetést, de szerintem valószínűleg el. Mert pl az ajtó előtt megvárós módszer se befele-se hazafele menet nem olyan jó megoldás mondjuk , mert lehet pl , hogy elmarad az utolsó órája, vagy korábban vagy sokkal később ér oda mint te, szóval szerintem ez a bemutatós módszer lesz a legprofibb. És ilyen kedvesen aranyosan mosolygósan mutasson be neki a barátnőd szerintem, esetleg mintha kicsit poénra is vennétek, de úgyis vicces lesz kicsit maga a szitu, és meglepő:)
5/5 anonim válasza:
Direkt hagyd hogy észrevegyen miközben bámulod és mikor meglátott mosolyodj el és bámulj másfele, ez igyisugyis tuti siker szokott lenni,mert általában ezekután ha egy kicsit is bejössz neki akkor valamikor leszólit és elkezd veled dumálni, ha meg nem jössz be neki belekell törődni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!