Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randin elvinném beszélgetni / sétálgatni a lányt a tópartra ez így rendben van?
Figyelt kérdés
kb ez lesz a 2. hogy találkozni fogunk hogyan köszönjek neki ? 1.randin?
a kezét kb hanyadik randin fogjam meg??? és hogyan mit mondjak neki?
2016. szept. 3. 15:26
1/4 anonim válasza:
jó helyre viszed mert nyugodtan tudtok beszélni, szerintem sziával köszönj, szerintem érezni fogod mikor fogd meg a kezét, és kérdezgesd :)
2/4 A kérdező kommentje:
Az 1. Randin illene megfogni a kezét?
2016. szept. 3. 16:33
3/4 anonim válasza:
Rendben van.
Adj neki két puszit.
A kézfogással várj min. a második randiig. Nem is ismeritek egymást szinte, az első randit ne cseszd el a nyomulással! A második randin is csak akkor ,ha nagyon úgy érzed....... Semmit nem veszítesz vele,ha csak a 3.-4. randin fogod meg a kezét, legalább biztosra mész.
4/4 anonim válasza:
Egy szia meg két puszi szerintem tökéletes.
Kezét hanyagolnám így elsőre, az ráér.
A lényeg, hogy érdeklődjél iránta, kérdezgessed mindenféléről és hagyd hogy ő beszéljen. Lányok rengeteget tudnak és imádnak beszélni... :Dd persze ha eltud lazulni melleted. Sok szerencsét F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!