Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogyan vélekedtek az okos, nehezen megkapható lányokról?
Haha, én okosnak tartom magam, alacsony vagyok és még félénk is. De sajnos a környezetemben lévő fiúk, nem vesznek észre, ha nem vagy egy szépség.
Kérdező, neked meg azt üzenem, hogy teperj, megéri. :)
Kár hogy nagyon kevés ilyen lány van. A környezetemben volt is egy ilyen lány akit így ismertem meg, és eleinte nagyon kedves is volt, mások szerint nem volt túl szép de mellé "sok értelem" társult. Én is próbálkoztam nála, nagyon szerettem, de mivel megunta hogy nem tartozik a menők közé ezért stílust váltott. Ma már ugyan olyan mint az összes többi tini 0 egyéniséggel. Azóta elég sokan hajtanak rá.
Szóval nagyon szeretnék már egy ilyen lányt, de ő minden önbizalmamat elvette, ezért már nem is merek próbálkozni olyan lányoknál akikről a kérdés első fele szól, átlagos embereknél meg inkább nem is próbálkozok.
Ácsi, itt valami felfogásbeli probléma van.
A lányok szerepe nem az, hogy akadályokat gördítsenek a fiúk elé, mint egy akadálypályán.
Egy okos lány felméri azt, hogy összeillik-e a jelölttel, és e szerint cselekszik. Ez persze beletelhet némi időbe, és addig is sok mindent csinálnak együtt.
De ez nem azt jelenti, hogy "nehezen" kapható meg, csak azt, hogy jól tájékozódik.
Én ilyen lány vagyok, mindenki ezt mondja, minden fiú/lány haverom, ismerősöm.
Pont ezért nem kellek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!