Lassan már minden használati tárgyat "OKOS" jelzővel illetik! Újabban már van okos tégla is! Ti hogyan vélekedtek erről az az okos hullámról?
Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 21:05
1/7 anonim válasza:
Elsősorban természetes szőke nőknek készült.
2/7 anonim válasza:
Amíg egy eszközből létezik okos és nem okos verzió is (pl. TV), addig indokolt a megkülönböztetés. Mobiloknál pl már egyre kevésbé.
3/7 Badattitude válasza:
Ez a brand csinálás művészete. Van egy mások álltal is sorozatban készített cikked. De ez nyújt valami olyan pluszt, amivel összhangban tud lenni más cikkel, de akár életvitellel is, amid van. Ehhez már a PR szemszögéből kevés csak rányomnod az amúgy jó márkádat. Ki kell emelni valamivel, amivel kitűnik a többi közül. A 901-esekben elég volt , ha az órádon rajta volt a Casio felirat. Sejthető volt, hogy pulzust mér, de még távirányítóként is működik. Ezt a pluszt ő űzte nagyban. Ma, az ennél sokkal többet tudó Casiot már minek hívnád ? Okos óra..Jöttek a zseb számítógépek, a pocket pc-k windowsos platformal. Zsebszámítógép rém áron. Jöttek az androidok jóval kisebb képeségekkel, de a symbiantól komolyabb erőforrással. Ekkor született meg az okos telefon kifejezés, amire a nép rá is harapott. Érintő kijelző, csecse struktúra, de még sem zseb számítógép, de több, mint telefon..Okos cserép. Mennyivel célirányosabb megnevezés, mint a napelemes tetőcserép. Okos tetőcserép...Okos ez, okos az. De nekem az intelligens előtagú dolgok jobban tetszenek. Ha egy átlag embert megkérdeznek, hogy milyen házimozi erősítője van, akkor mondja a márkát, majd jönnek a technikai és egyéb kérdések. De ha az emberünk azt mondja, Onkyo, akkor nincs további kérdés...Én ezt szeretem.
4/7 Badattitude válasza:
90 '-esekben, nem 901-esekben..Árpádot nem kötötte volna le az okos technika..:D
5/7 anonim válasza:
"Árpádot nem kötötte volna le az okos technika..:D"
vagy pokemonokat kergetve meg sem állunk Amerikáig...
6/7 anonim válasza:
A véleményem az, hogy egy "okos" embernek, nincs szüksége "okos" eszközökre. :D
Nehogy már egy gép mondja meg nekem, hogy mi jó nekem és mire van szükségem. :D
7/7 anonim válasza:
"A véleményem az, hogy egy "okos" embernek, nincs szüksége "okos" eszközökre."
Ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!