Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek baj ha egy lány nagyon okos?
Azért kérdezem mert nem vagyok rusnya, (szemüvegem van, de azt mondják jól áll👓), csak okos, de valamiért a fiúk messze elkerülnek. :/ nem vagyok se bunkó,se nagyképű, se tudálékos,se stréber. Tényleg minden fiút taszít,vagy csak a környezetemben vannak ilyen fiúk? Elsősorban 13-14-15 éves fiúk véleményére vok kíváncsi,de nem baj ha idősebb.
Ja és nem pasizni akarok csak zavar,hogy így kerülnek, beszélgetni se beszélgetnek nagyon velem.
Képet nem küldök,se nyilvánosan, se privibe.
Köszönöm az értelmes válaszokat, mindenkinek megy a zöld. :)
14 vagy? És okos? :DdD
Tudod, az okosság nem csak abból áll, hogy te tudod, hogy valamilyen bogárnak kitinpáncélja van, meg tudod az xy verset.. ezt lexikális tudásnak nevezik, ami semmit sem ér szinte... legalábbis addig, amíg nem minimum középiskolában / egyetemen tanulod.
A NAGYON OKOS meg főleg messze állhat tőled, főleg mert ezt te magad állítod magadról, másrészt nagyon kevés ember van, aki tényleg NAGYON OKOS :)
Nem lehetsz mindbenben okos.Az okosságba beletartozik, hogy mindenhez logikusan állsz hozzá, el tudod képzelni s feltérképezni a dolgokat más szemszögéből, a monológból amit ide leírtál nem mondanálak okosnak, de te tudod.
L
Általában a legtöbb fiú/férfi nem szereti azt ha a lány/nő okosabb nála mert ettől azt érzik hogy ők lejjebb vannak, és valószínű ezért kerülnek téged.
Én barátnőm azért tette régen a buta lányt mert félt attól hogy kerülni fogom, pedig nem sokáig tudta leplezni hogy ő okosabb nálam, de a lelkére beszéltem hogy ez engem cseppet sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!