Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemetlen helyzet?
Figyelt kérdés
Jól elvoltunk még általánosban egymással, aztán itt a gimiben is minden jól indult, de egy időre nem is láttuk egymást valami miatt. Hiányzott próbáltam keresni a társaságát de nem jutottam vissza oda ahová elértem. Időközben beleszerettem, és ezt be is vallottam neki. De akkor volt barátja. Most már szakítottak, de egy évfolyamtársa is akar nála próbálkozni. Lehet hogy már össze is jöttek, de az is lehet hogy nem. El szeretném hívni randizni ha jó lesz az idő. Fagyizásra gondoltam. A legnagyobb probléma hogy nagyon kellemetlen úgy odamennem hozzá hogy már korábban szerelmet vallottam.2017. jún. 6. 15:32
1/5 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gáz. Hívd el. Baj nem lehet belőle.
3/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
4/5 A kérdező kommentje:
16
2017. jún. 6. 16:00
5/5 Supbro válasza:
Csak nyerhetsz Ha nem hivod el örökké bánni fogod igy megy ez Viszont ne hagyd hogy játszon veled hajlamos a másik fél arra hogy ha tudja hogy Te szerelmes vagy belé akkor "ad egy esélyt" Ezek rosszul kezdődnek Nem lesz egészséges kapcsolat és érezni fogod és neked lesz szar Én most jártam így Tudta hogy szerelmes vagyok belé és azt mondta most nincsen senkije elhitette velem hogy lesz valami Elkezdődött a suli és szakított velem Úgyhogy csak akkor csináld ha nem olyan a másik fél mint amit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!