Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből már nem jöhetek ki jól? (kellemetlen helyzet)
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sokat beszélünk facen, egyszer randiztunk egy csók volt semmi több, aztán én többet akartam, ő azt mondta legyünk barátok, de ezek után is minden nap beszéltünk facen. Azt tudom ,hogy ő mással is beszélget, ismerkedik hiszen neki sincs senkije. Egy netes társkeresőn ráírtam egy lányra, majd bejelöltem facebookon ott kiderült ,hogy az osztálytársa. Aztán olyan kellemetlen helyzetbe kerültem. Most tegyek úgy mintha mi sem történt volna? A lányok biztos megbeszélik ezeket... Mind a ketten szimpatikusak amúgy nekem.2016. jan. 26. 23:18
1/4 anonim válasza:
Az osztálytársaim 90%-ával az életben nem váltottam két mondatnál többet, pláne bizalmas dolgokról nem beszéltünk. Csak a közeli barátnőim tudták, hogy kivel "kavarok" éppen.
2/4 anonim válasza:
Vicces, hogy épp ilyen véletlen összejöhet, de összejött.
Hát, ha vallanod kell, vallj! De addig ne!
3/4 anonim válasza:
Fordítsd előnyödre...Légy merész, lássák hogy más csajokat is szédítesz...
4/4 anonim válasza:
Igaz, attól, hogy az osztalytársa, még nem biztos, hogy megbeszélik. Ha az első lány nem akart többet akkor meg mindegy, hisz miatta nem jöttetek össze, te kereshetsz más partnert.
Az lenne vicces, ha ők egymásról nem tudnák, hogy leszbik, és általad jönnének össze :D
Egyébként én 2 olyan sráccal randiztam már akivel egy suliba járok, és csak személyes találkozón derült ki, az cink volt. :)
Én tizenéves meleg vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!