Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki elsősorban a magasságot tartja elsődleges szempontnak ismerkedésnél? Magasságot is írj ha kérhetem.
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 17:56
1/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van olyan.
Nekem bejonnek a magas pasik de egyaltalan nem elsodleges (?) szempont. Belso ertekek. Ez az elso es legfontosabb.
Utana pedig a kulsosegek (apoltsag, odafigyeles magara alap), de ha eletem szerelme 170 centi lenne akkor annyi :D
2/12 Lazy Lover válasza:
az összes azt tartja a legfontosabbnak utána jönnek az anyagiak
3/12 anonim válasza:
Nálam nem teljesen elsődleges, de egy 160 cm magas sráccal nagyon ritkán állok szóba. Én rosszul érzem magam, alacsonyabb fiú társaságában. Nálam olyan alap elvárás, hogy magasabb legyen nálam
4/12 anonim válasza:
Hát nem az a legfontosabb,de azt szeretném,hogy magasabb legyen nálam.Végülis ez egy szempont nálam.Én 159cm magas vagyok
5/12 anonim válasza:
Nem az elsődleges, de nem is hanyagolható. Mindenképpen legyen magasabb nálam, különben rosszul érzem magam mellette. Ha mellé még magassarkút veszek fel akkor meg főleg. Én 168 cm vagyok.
6/12 anonim válasza:
Én elég magas vagyok (176 centi körül), de eddigi szerelmeim mind alacsonyabbak voltak nálam. Sajnos. :D Sokkal jobban érzem magam egy magasabb fiú mellett, de ha nincs választásom, akkor ez van. Nyilván pár centi különbség még belefér :D
7/12 anonim válasza:
Én szeretem ha egy fiú magasabb nálam. Szóval legalább 175cm legyen
L
8/12 anonim válasza:
Mar nem vagyok lany, de nekem mindig is szamitott a ferfi magadsaga. 180+.
9/12 anonim válasza:
#1, ismerkedesrol van szo. Hogy a banatban tudnad, mi a belso erzesei a pasinak? Szep admit irtal, de ismerkedesnel a kulso Jon eloszor, hiszen azt latjuk es igenis mindenkinek van egy elvarasa kinezetre es ebben Sok szerepet jatszik a magassag.
10/12 anonim válasza:
Minimum 180 legyen,mivel a jó isten engem is hosszú lábakkal teremtett meg 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!