Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban fiúk válaszára lennék kíváncsi, de nyugodtan írhatnak lányok is! (? <---Hogy elfogadja kérdésnek)
Metalhead kinézet... Pedig már gondolkodtam is mit írjak.
Első tippem: Nődd ki ezt a hülyeséged. Öltözködj normálisan mert így nagyon leszűkíted azt a réteget akik kezdenének veled. Előbb utóbb úgyis kinövöd de magadnak teszel jót ha már most túllépsz rajta.
Viszont! Én is voltam ám kis hosszúhajú bakancsos tinifiúka és az viszont tény, hogy az ilyen stílusú emberek egymás közül választanak, gondolom neked is ilyen rocker/grundge stílusú lányok tetszenek. Így viszont nekik is leszűkül a kör én még nem láttam Calvin Klein gatyás páva fiút , deathmetálos csajjal szóval ők is ebből a közegből válogatnak, ami jó rád nézve. De szerintem jobb "nagyobbat markolni" ha érted mire gondolok :D A lányok elenyésző százaléka kezdene olyannal mint te.
Na mindegy a tanácsom: A legkönnyebb ebbe a korba -amibe te is tartozol- felszedni lányokat, őket még nem érdeklik az anyagiak, sokkal romantikusabbak és nyitottabbak még a legnagyobb gyökérbe is belelátnak néha eszményi ideálokat. Ha már kicsit másképp viselkedsz mint a többi korosztálybelid akkor félig nyert ügyed van csak fel kell, hogy figyeljenek rád, nekem az vált be középsuliba, hogy nem kezdeményeztem soha :D Mondjuk én jól néztem ki, egy egy szemezés volt de ha lexartam őket akkor egy idő után feléledt bennük a vonzalom is és onnantól már nyert ügyed van. Ha okosnak és különlegesnek látnak akkor nem számít ha nem vagy adonisz.
De ez tökmindegy ha nem mersz oda menni, igazából én is azért csináltam ezt mert nem volt merszem kezdeményezni :D De ha már te is tudod, hogy megvan a vonzalom látod rajta akkor oda KELL merészkedni és bármit mondhatsz igazából, ha magadat adod és kedves vagy már nem ronthatod el. Nekem ez vált be a félénkségemre, egyszerűen kivártam amíg már ordítottak róla a jelek. Ez egy idő után önbizalmat adott és szépen lassan apró lépésekkel kialakult :) Remélem segítettem valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!