Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit néztek meg először egy fiún?
Kort is légyszi,kíváncsi vagyok hogy mennyiben változnak ez alapján is a vélemények.
Köszi a válaszokat!
Igazából nem a kinézete számít nkm. Hanem az h
Pl.legyenek jó viccei,bókjai. És legyen kedves,ne legyen tapló! :D
16/L
Nekem nem a külső a hangsúlyos,amit először megnézek, az talán magasság és a szemek(de az szerintem alap dolog). :)
Néhány barátnőmnek jobban számít a külső,az alap dolgok mellett pl. az izmos test,barna bőr,stb.
17 vagyok,de 2 éve is ugyanez volt a véleményem.
Szia!
Én először a mosolyát,magasságát. Legyen kedves,vicces és legyen udvarias is :)
14/L
Tiniként egy fiú 'fejét' - szemét, vonásait, árcélét, haját, bőrét (egyáltalán azt, h. mennyire jóképű, mert szeretem a szépet), ill. az alkatát, tartását néztem meg (sem a 'macisabb', sem a nyüzöge (hajlott, erőtlen, csont és bőr)) srácok nem jöttek be. Külsőre egy átlagos, egészséges pasival szeretek kapcsolatban lenni.
Nagyon fontos a belső is (főleg az), és ránézésre ez a viselkedésén - gesztus, mimika, tartás, hanghordozás útján derül ki elsőre. Pl. akármilyen jól is nézzen ki valaki, ha látom, h. bunkón viselkedik (köpköd, szemetel) v. flegma a környezetével (szívatja a 'haverjait', kiröhögi őket), akkor őt ignorálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!