Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit néztek meg először egy fiún?

Figyelt kérdés

Kort is légyszi,kíváncsi vagyok hogy mennyiben változnak ez alapján is a vélemények.

Köszi a válaszokat!

2017. ápr. 22. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem a kinézete számít nkm. Hanem az h

Pl.legyenek jó viccei,bókjai. És legyen kedves,ne legyen tapló! :D

16/L

2017. ápr. 22. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A szemét
2017. ápr. 22. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bőrét és fogait (hogy mennyire igényes)16l
2017. ápr. 22. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem a külső a hangsúlyos,amit először megnézek, az talán magasság és a szemek(de az szerintem alap dolog). :)

Néhány barátnőmnek jobban számít a külső,az alap dolgok mellett pl. az izmos test,barna bőr,stb.

17 vagyok,de 2 éve is ugyanez volt a véleményem.

2017. ápr. 22. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én először a mosolyát,magasságát. Legyen kedves,vicces és legyen udvarias is :)

14/L

2017. ápr. 22. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha csak a kulsorol beszelunk, akkor magassag, arc, haj.
2017. ápr. 22. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
A belső tulajdonságok fontosabbak,de csak ha a külsőt nézzük akkor a szemét és a mosolyát:) 15/L
2017. ápr. 22. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha első ránézésről van szó akkor ezek számitanak:a mosolya,mivel nagyon szeretem ha egy fiú sokat mosolyog és őszintén teszi ezt,ilyenkor megfigyelem a fogait is.Fontosak a szemei is,valamint a magassága.De általában még a kezét és a tartását is megfigyelem :) 16/L
2017. ápr. 23. 18:53
 9/10 anonim válasza:
100%
Nyilván a belső értékek a fontosabbak, de az első benyomás is számít. Elsőként az arcát nézem meg úgy összességében, a mosolyát, fogát, haját, kezét. Ebből következtetek az ápoltságára. Meg persze a szemét is :) 15/L
2017. ápr. 25. 22:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Tiniként egy fiú 'fejét' - szemét, vonásait, árcélét, haját, bőrét (egyáltalán azt, h. mennyire jóképű, mert szeretem a szépet), ill. az alkatát, tartását néztem meg (sem a 'macisabb', sem a nyüzöge (hajlott, erőtlen, csont és bőr)) srácok nem jöttek be. Külsőre egy átlagos, egészséges pasival szeretek kapcsolatban lenni.

Nagyon fontos a belső is (főleg az), és ránézésre ez a viselkedésén - gesztus, mimika, tartás, hanghordozás útján derül ki elsőre. Pl. akármilyen jól is nézzen ki valaki, ha látom, h. bunkón viselkedik (köpköd, szemetel) v. flegma a környezetével (szívatja a 'haverjait', kiröhögi őket), akkor őt ignorálom.

2017. ápr. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!