Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen szövegeknek, bókoknak örülnétek a legjobban, ha egy olyan srác mondaná nektek, akivel először találkoztok?
Nem tudom,hogy csak én vagyok ilyen vagy más is de engem úgy lehet "elcsábítani" ha hülyéskednek, vicceskednek velem a fiúk.
De azt mindenképpen mondd neki, hogy szép!
Nekem ezek a szép vagy cuccok, nagyon-nagyon taszítanak.Mondhatja, de nem evvel fog levenni a lábamról, sőt mit ér az, egy idő után úgy is látni fogom az igazi személyiségét.Ilyenkor teljesen mindegy, mert ha vonzódást érzel, minden mondata a hangja stb is vonzónak hat.Én a rejtett szarkazmust bírom, de ez sem áll jól mindenkinek.
L
Legyen rocker és vicces.
Helyes, őszinte, megbízható.
Ha ez megvan nyert ügye van nálam. ;D
Intelligens humor, meghökkentő, de nem vulgáris beszólások/ ajánlatok, hihető bókok, esetleg kétértelmű megjegyzések, amik nem túl tolakodóak. Nem könnyű terep, de higgyétek el, tényleg vannak "lököm a bókot, míg kilépsz a bugyidból" típusú nagymesterek, akik olyan jól csinálják, h. csak később jössz rá, h. teljesen levett a lábadról.
Pl.: koliban laktam (kb. harmadéves voltam), és épp' 'hazaértem' futásból (kissé lefőve ziláltam, alig kaptam levegőt...).
Ekkor az egyik ott lakó srác, akit csak látásból ismertem, pont kijött a szobájából, és megkérdezte az amúgy totál egyértelműt (mert rendszeresen jártam), h. "Futni voltál?".
Annyi 'levegőm' volt, h. csak annyit tudtam mondani, hogy Ja.
"Hihetetlenül szexin lihegsz - máskor is meghallgatnám"
Erre az volt a válaszom: "Rendben, gyere el futni."
(Futni - sajnos - nem jött, de később egy ideig máshogy élveztük egymás társagát...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!