Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy Tinderen sok lány csak csevegni akar?
"de randizni nem akarnak."
Elmondanád, hogy mi a külömbség a Tinder (vagy más ismerkedős oldalak) és a Való-élet között?
Mármint pl. a valóságban is létezik ilyen *jelenség* hogy lányok akikkel ismerkedni akarsz, azok nem akarnak:(:(:( Szerinted tinderen miért akarnának, vagy mivel lenne másabb? Vagy valóságban is léteznek kövér emberek, stb. stb. Élőben is így beszélsz róluk, mint interneten?
Nekem kicsit ez olyan hozzáállásnak tűnik, mintha valaki kézpénznek venné, hogy "felregisztrál Tinderre és akkor randizni fognak vele", és ha valaki passzív vele, akkor panaszkodik egy sort.
Szerintem inkább emberfüggő, én megválogatom, hogy kivel ismerkedem ilyen oldalon, beszéltem érdekes számomra szimpatikus emberrel ott, és a negatívabbik fajtával is.
Vicces, hogyha valakivel valamilyen okból nem akarok beszélni, vagy randizni, akkor leszűri a következtetést, hogy "unatkozom" és senkivel sem akarnék ismerkedni, csak azért mert vele nem akartam. Szerintem ez is elég egoistán hangzik tőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!