Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám megnövelni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megnövelni az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Általános óta kissé kövér srác vagyok, vastag szemüveges, összevissza hajú, és kocka, másszóval nagyon tipikus programozó-kinézetem van. Lefogyni már évek óta próbálok, de mindig visszacsúszok, mert nincs akaraterőm, ha ráírok egy lányra, vagy nem ír vissza, vagy csak nem lesz belőle semmi, csak kínos pillantások a folyosón. Mindig újra megpróbálok ráírni valakire, és minden alkalommal nagyon rosszul érzem magam, azon filózok, hogy "ezt nem kellett volna írni", "ez a smile rossz ötlet volt" meg ilyenek. Való életben alig van esélyem beszélgetni, mivel nem jut eszembe semmilyen téma, és olyan lányok közelében, akik tetszenek, leblokkolok, és meg se szólalok inkább. Vannak lány barátaim, azért, mert aki nem tetszik, azzal tudok beszélgetni, de így csak csúnya lányokat ismerek, akik jó társaság, de nem kezdenék bele velük egy kapcsolatba. Plusz mindig olyan lányok tetszenek meg, akiknél nulla az esélyem, vagy korkülönbség, vagy társadalmi presztízs miatt. Mit tehetnék ebben a helyzetben? Mit tudnátok ajánlani?

16 f

2016. dec. 12. 21:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Leginkább a magyar Rajesh Kotrapalihoz tudnám magam hasonlítani, nyilván egy kicsit enyhébb szinten, de az alapok ugyanezek.
2016. dec. 12. 22:29
 12/21 anonim ***** válasza:

EMBER tetszik egyátalán valaki vagy csak mész mint a világtalan?

tudod mikor kell kezdeményezni ? akkor amikor tetszik valaki és tudod miért neked? mert te vagy a fiú és mondjon bárki bármit úgy az igazi ha a fiú kezdeményez

és ha csak azért írsz rá a lányokra mert barátnő kell ne csodálkozz ha visszautasítanak és miért alázkodtál meg? mert visszautasítottak...hát ha nem akarnak tőled semmit jó hogy visszautasítanak..nehogymár azért legyenek veled mert te akarod..és nem megalázkodni kell az ilyen helyzetekbe hanem elfogadni

hát legyél már tisztába a fogalmakkal

2016. dec. 12. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Adom a kettest.
2016. dec. 12. 22:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Persze hogy tetszik valaki, sokmindenki tetszik, pont azért írok rá, mert nem ismerem, és szeretném megismerni. Honnan tudnám hogy akar-e tőlem valamit, ha még nem is beszéltünk? És nyilván nem csak azért írok rá, mert barátnő KELL, ha így lenne, mindenkire ráírnék, akinek vaginája van. Ha nem ismerem, csak látásból, akkor rákészülök néhány hónapot(:DD), és írok neki, hogy megismerjem, hátha a gyönyörű arc mögött egy intelligens, jófej ember van, nem pedig valami nagyképű divatp*csa, aki havonta váltogatja a pasijait, akivel persze nulla igazi kapcsolata van. És bocsánatot kérek, de különösen nagy érzékem van ahhoz, hogy nagyon gyorsan bele tudok szeretni olyan emberekbe, akikbe nem kéne, és egy gyenge pillanatomban rájuk köszönjek, hogy aztán megbánjam, és előlről kezdjem a ciklust néhány hónappal később.
2016. dec. 12. 22:46
 15/21 anonim ***** válasza:
megértelek én is ilyen vagyok elég hamar szerelmesedek bele mindenkibe akibe nem kéne de azért lehet neked is változtatni kéne
2016. dec. 12. 22:49
 16/21 A kérdező kommentje:
És ezzel el is érkeztünk a kérdésem lényegéhez: Hogyan változtassak? Nyilván kondi meg ilyenek, ezeket én is tudom, de azon pl nem tudok változtatni, hogy ne szeressek bele mindenkibe, az magától jön...nekem általában egy szép arc elég, és már is elkezdek creepelni utána, kutatni, hogy van-e barátja, miket szeret, hova jár stb. A gond az, hogy ez túl gyakran fordul elő, és túl kevésszer jár bármiféle eredménnyel.
2016. dec. 12. 22:56
 17/21 anonim ***** válasza:

hát... ne mindig csak a szép arcokat keresd hanem a jó lelkű szép arcokat mert szép arcú lányból sok van jó lelkűből viszont nem olyan sok

ne csak a csomagolást nézd hanem a tartalmat is

mert hiába szép valaki ha belül meg rohad mit érsz vele semmit

2016. dec. 12. 22:59
 18/21 A kérdező kommentje:
De pont ez az, senki lelkébe nem szerettek bele még első látásra...ahigy mondani szokták, a külső megfog, a belső megtart :)
2016. dec. 12. 23:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor mi a problema? Ha nem tart meg semmi, akkor nem szeretsz bele. Ha a kulseje a vonzo, akkor az csak tetszes. Az pedig a semmivel egyenlo.
2016. dec. 12. 23:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Ugy megsimogatnám a buksid :)
2016. dec. 13. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!