Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megnövelni az önbizalmam?
Általános óta kissé kövér srác vagyok, vastag szemüveges, összevissza hajú, és kocka, másszóval nagyon tipikus programozó-kinézetem van. Lefogyni már évek óta próbálok, de mindig visszacsúszok, mert nincs akaraterőm, ha ráírok egy lányra, vagy nem ír vissza, vagy csak nem lesz belőle semmi, csak kínos pillantások a folyosón. Mindig újra megpróbálok ráírni valakire, és minden alkalommal nagyon rosszul érzem magam, azon filózok, hogy "ezt nem kellett volna írni", "ez a smile rossz ötlet volt" meg ilyenek. Való életben alig van esélyem beszélgetni, mivel nem jut eszembe semmilyen téma, és olyan lányok közelében, akik tetszenek, leblokkolok, és meg se szólalok inkább. Vannak lány barátaim, azért, mert aki nem tetszik, azzal tudok beszélgetni, de így csak csúnya lányokat ismerek, akik jó társaság, de nem kezdenék bele velük egy kapcsolatba. Plusz mindig olyan lányok tetszenek meg, akiknél nulla az esélyem, vagy korkülönbség, vagy társadalmi presztízs miatt. Mit tehetnék ebben a helyzetben? Mit tudnátok ajánlani?
16 f
akkor mit vársz... ugyanúgy a lányoknak is
és ahogy írsz nem hiszem hogy annyira lent lennének az igényeid...
én pedig válaszoltam hogy alázat :) mert lehet rosszul látom de az belőled hiányzik vagy ha van is igen csekély mennyiségben
és esélyt adni annak is aki nem felel meg az "elvárásaidnak"
mert ilyenkor abba kell belegondolni h neked milyen rossz mikor a lányok sorba visszautasítanak 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!