Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első találkozásnál hova adjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozásnál hova adjak a fiúnak puszit?

Figyelt kérdés
Instagrammon megismertem egy 20 éves fiut, és nekem nagyon tetszik és en is bejövök neki, és most jutottunk el odáig hogy találkozunk. Kb 120km re lakik tőlem és vonattal fog majd lejönni, és en meg kimegyek elé a vasút állomásra. Nagyon bejövünk egymásnak, tetszik egymás személységünk, de nemtudom hogy hova adjak neki puszit így a legelején. Arcára vagy szájára (15/l) a válaszokat előre is köszönöm... És bocsi hogy össze csaptam a kérdésemet xd
2016. dec. 3. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legelőször mindenképp a kétoldalas puszi ajánlott. Aztán meg úgy is alakulni fog a szájra puszi és esetleg a csók!
2016. dec. 3. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Az arcára. Akivel életemben először találkozok, azt nem csókolom rögtön szájon (kivétel lenne esetleg Brad Pitt :))
2016. dec. 3. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
a farkára mély torokkal
2016. dec. 3. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
kukijára
2016. dec. 3. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Jahh, én mélytorkos puszit és a 69-est kaptam az első ilyen netes randin egy lánytól. :-D
2018. jan. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!