Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak en keritek barátnőt pedig tetszik!?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy tavaj meg nem voltunk jóban de év elején sokat nézet meg ugyan azzal a tárasaágal jártunk /járunk a városba . Es egyre többet beszéltünk es őrültem ha odajött vagy beszéltünk es egy idő után rájöttem hogy teszik el mentünk kávénzni meg ilyennek de nem ő fizette (a lányoknak akikkel eddig randizott mindig ő fizette ) es egyre többet beszélünk de csak barátilag néha látszott rajat hogy tetszem neki de általában csak barátként vagyunk es eközben fűzöt egy csajt aki már ki offolta elmeséltük egymásnak a szerelmi éltünket meg ilyenek holnap megyek vele kávézni . De az a baj hogy egyik barátnőmnek is bejön ( a lányt 2 hete ismerem) es nem vagyok bizos az érzéseimben es kérdezte nem ismerek e olyan lányt akivel öszeillen es mondtam neki hogy van ez a barátnőm es öszeilenének es hívja randira es vele is talákozik holnap es most jöttem rá hogy nem akarom hogy öszejöjön bárkivel is . Féltékeny vagyok de nem tudom amugy tényleg mit érzek ..... Szerintetek mit tegyek???!😢2016. okt. 30. 19:56
1/6 anonim válasza:
Tapasztalatbol irom tudom hogy nehez de nincs mas valasztasod minthogy elmondod neki mit erzel.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem tudom neki elmondani nem is az hogy nem merem de a nem viszonozza akor nem lesz a barátom sem pedig nekem barátként is fontos😕
2016. nov. 1. 17:06
4/6 anonim válasza:
Ird meg neki este, hogy tetszik, es akarmit is mond o erre, valaszolj meg ilyenek, de ha neki nem tetszel vagy valami, akkor masnap kora reggel IRD azt neki, hogy fogadtal valakivel (olyan szemelyt mondj, akit o nem ismer!), abban, hogy egy fiuval aznap el kell hitetned, hogy tetszik neked. Ha jol hazudsz (en sem partolom a hazudozast de ez szukseghelyzet), a legrosszabb, ami tortenhet, hogy szimpla baratok maradtok, mint most. Legalabbis en biztosan ezt tennem:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a utosónak ez egy nagyon jo őtlet
2016. nov. 6. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!