Szeretnék egy szép barátnőt, aki tényleg tetszik. Hol találhatnék ilyet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 08:00
1/7 anonim válasza:
Bárhol. Sok szép lány van. Persz az már más kérdés, hogy tetszeni fogsz-e neki. De sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
De ha nem tetszem nekik külsőleg, akkor tényleg semmi esélyem? Tudom, hogy nem vagyok kifejezetten jóképű, de alapvetően van pár jó tulajdonságom.
2014. jún. 11. 08:17
3/7 anonim válasza:
Ja, a mai világban a jó tulajdonságok le vannak szarva, a külsőt nézik. Ha jóképű vagy akkor nyitottak feléd az emberek, ha e mellé még jó a szöveged is akkor végképp nyert ügyed van. Korábban én is megkaptam hogy micsoda álom pasi lennék, ha jobban néznék ki.
Valahol elkeserítő, hogy lassan úgy érzem, pusztán a külső adottságok alapján emberszámba sem vesznek lassan.
4/7 anonim válasza:
# 3
Mintha a kérdező a belső értékekre utazna...:D
6/7 anonim válasza:
strandon elég sokat mutatnak magukból a lányok úgyhogy szerintem ott nézelődj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!