Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye egy pesszimista fiúnak szerezni egy nagyonis optimista barátnőt?
hosszú í - állítsd át magyarra a windows-ban, és: ALTGR + J, illetve ALTGR + I ^-^
egyébként meg döntsd el, hogy bármi van, megpróbálsz pozitívan állni a dolgokhoz :)
#3 Köszi. :)
Nagyon sokszor próbálok pozitívabb lenni, de sokszor mikor érzem, hogy talán kicsit jobban érzem magam találkozok apámmal beszól valamit és megint kezdődik onnan, hogy csak rosszra tudok gondolni. Még van egy külföldi videós is akit nézek, mert egyszerűen csodálom ahogy olyan pozitív tud lenni, de ez nem túl sokat segít.
#7 Nagyon remélem, hogy kinövöm, mert emiatt eléggé utálom magamat!
#8 Ezt normálisnak nevezni? Hát én nem tudom, szerintem ott már komoly gondok vannak. Én talán egy fokkal jobb vagyok, én legalább próbálok tenni ellene és nem próbálok ezen a szinten maradni. De gondolom ő mivel normálisnak mondta, így gondolom nem is próbált meg ez ellen tenni.
Egyaltalan nem rosszindulatbol irom, ne ertsd felre. De en azt tudom ajanlani, hogy a sajat pesszimizmusodert ne mutogass masra, es ne mastol vard, hogy kirangasson ebbol az allapotodbol. Ne harits minden feleloseget masra, ez a te eleted, es lehet, hogy nehez benne uralkodni a sajat kisugarzasodon, erzeseiden, de nem lehetetlen. Tanuld meg blokkolni az apad pesszimizmusat feled ami kisugarzik, es keress eloszor is hobbikat, dolgokat, amik motivalnak.
De a kerdesre valaszolva, szerintem van, persze, es jot is tenne, ha TAMOGATNA egy optimista lany ebben.:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!